Mobilbahis bonus

2014 Brezilya Dünya Kupası Brezilya 1-7 Almanya

2014 yılında oynanan Dünya Kupası maçları arasında en büyük farkın oluştuğu, özellikle Brezilya gibi bir takımın bu farka maruz kaldığı maç hakkında paylaşımlar yapılmaya devam ediyor. 2014 Brezilya Dünya Kupası’nın Almanya ile oynanan müsabakasında ev sahibinin en ağır yenilgiyi alması, Luiz Felipe Scolari’nin topa tutulmasına neden oldu.  2014 Brezilya Dünya Kupası Brezilya 1-7 Almanya sonucu tüm dünyada geniş yankı buldu.

İlk Yarıda Almanya’dan 5 Gol

Almanya milli takımı tarafından atılan beş gol ilk yarıda geldi. Brezilya milli takımının başarısız futbolunu, stadyumda bulunan 58 bin 141 kişi ve milyonlarca kişi de televizyondan seyretti. Son beş maçında 4 galibiyet alan Almanya ve 3 galibiyet alan Brezilya karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında başarılı bir futbol ortaya koyacağı ve baskı kuracağı düşünülen Brezilya’nın daha 11. Dakikada gol yemesi, konsantrasyonun bir anda kaybolmasına neden oldu.

  1. dakikada Thomas Müller, 23. Dakika Miroslav Klose, 24. Dakika Toni Kroos, 26. Dakika Toni Kroos, 29. Dakika Sami Khedira’nın golüyle ilk yarı 5-0 önde tamamlandı. Karşılaşmada 69. Dakikada Andre Schürrie ve 79. Dakikada tekrar Andre Schürrie gol attı. 90. Dakikada ise müsabakanın skorunu belirleyen golü Marcelo’nun asistiyle Brezilya milli takımından Oscar atmayı başardı.

Maçın İnanılmaz İstatistikleri

Almanya’nın oynadığı etkili futbol, hızlı oyuncular ve hücuma yönelik taktik anlayışıyla ön plana çıkan oyunu karşısında Brezilya’nın pas oyunu istenen verimin alınmasını sağlamadı. Müsabakanın başından sonuna kadar Almanya üstünlüğü olduğunu söylemek yanlış olacaktır.

Toplamda 384 pas yapan Brezilya ve 434 pas yapan Almanya, oyun kurma yapıları itibariyle birbirlerinden ayrıldılar. Pas başarısında %86 ile Brezilya daha üstün olmasına rağmen, Almanya ezici bir üstünlükle kazandı. Karşılaşmada 10 isabetli şuta sahip Almanya 7, 8 isabetli şuta sahip Brezilya 1 gol attı.

20 Başarısız Orta Girişimi 18 Şut

Toplamda 20 adet orta girişiminde bulunan Brezilya’nın kanat organizasyonları hiçbir başarı getirmedi. Orta alandan giriş yapılamayan ceza sahasına direkt olarak kanatlardan akınlar düzenlemeye başladılar. Buna rağmen başarılı sonuç alınamaması, 20 ortada sıfır isabet ve 18 şutta 8 isabet, sadece 1 gol getirdi. 2014 Brezilya Dünya Kupası Brezilya 1-7 Almanya mağlubiyeti hala pek çok Almanı kahretmektedir.

2018 Dünya Kupası Haberlerini ve Maç Özetlerini Kaçırmamak İçin Hemen Abone Ol!